La Cooperativa S’Illa Blanca és una entitat sense ànim de lucre
que promou habitatges mitjançant Comunitats de Propietaris

La cooperativa S’Illa Blanca neix de l’impuls d’un grup de professionals de diferents àmbits amb un fort esperit de canvi que, davant les necessitats actuals d’habitatge de qualitat a preus accessibles, decideixen impulsar, a Eivissa i per a Eivissa, una via alternativa per a facilitar habitatges als ciutadans.

En paraules de Juan Tur Viñas, president de la cooperativa: L’objetiu que ens vam marcar és a la vegada senzill i ambiciós: facilitar l’accés a l’habitatge als ciutadans mitjançant habitatges que costen el que costa fer-los i que compleixen estrictament amb les necessitats i aspiracions dels seus propietaris.

Com? Mitjançant l’autopromoció en comunitats de propietaris. Un sistema que permet al comprador seguir personalment el projecte, els seus costos i el procés de presa de decisions.

El marc legal més indicat per a garantir el bon funcionament d’aquestes comunitats de propietaris és, sense cap dubte, el model cooperatiu.

És un model fermament regulat que constitueix un marc legal segur, per a cadascun dels seus socis.

En aquest sentit, la llei de cooperatives contempla tota la casuística de les comunitats de propietaris i les regula per al bé comú i de cadscun dels seus socis.

Presentació corporativa