Qui som

Cooperativa S’Illa Blanca

La Cooperativa S’Illa Blanca és una entitat sense ànim de lucre que promou habitatges a les Illes Balears mitjançant Comunitats de Propietaris.

S’Illa Blanca neix de l’impuls d’un grup de professionals de diferents àmbits amb un fort esperit de canvi que, davant les necessitats actuals d’habitatge de qualitat a preus accessibles, decideixen impulsar, a Eivissa i per a Eivissa, una via alternativa per a facilitar habitatges als ciutadans.

Visió

Facilitar a tota persona, segons les seves necessitats, habitatges lliures o protegits, a través d’un model cooperatiu de referència.

Missió

Promoure habitatges a preu de cost i amb una qualitat òptima, aconseguint la satisfacció del soci.

Valors

  • Servei: disposició i voluntat d’atenció a les necessitats dels socis en tot el camí d’accés al seu habitatge.
  • Compromís: els socis respecte a la seva voluntat d’accés a un habitatge a través de el sistema cooperatiu i per als socis per part de la cooperativa per facilitar aquesta necessitat.
  • Vocació Social: voluntat d’aportar millores socials que suposin una millora en el benestar de les persones.
  • Transparència: responsabilitat i claredat en la informació i coneixement sobre el procés de desenvolupament de la promoció per aportar una total transparència al soci.
  • Participació: voluntat de diàleg i de comunicació amb el soci per implicar-lo en el procés de promoció del seu habitatge.
  • Professionalitat: aportar un servei i producte de qualitat òptima amb tot el rigor i control necessari per aconseguir la satisfacció del soci.
  • Innovació: disposició d’anticipació per donar resposta a les necessitats dels socis.

Treballem en col·laboració amb:

SALAS és una gestora immobiliària amb gairebé 30 anys d’experiència que s’encarrega de totes les fases de qualsevol projecte: des dels estudis previs a l’entrega final, passant per una atenció personalitzada als clients.