Es Molí

 ADJUDICATS TOTS ELS HABITATGES

Es Molí és una promoció que consta de 24 habitatges, 26 places d’aparcament i 26 trasters amb protecció oficial ubicada a Puig d’en Valls, al terme municipal de Santa Eulàlia des Riu molt a prop de la ciutat d’Eivissa. Una ubicació ideal que combina tranquil·litat, serveis i bones comunicacions.

L’edifici, que es divideix en dues escales de 12 habitatges unides per un nucli d’escales i ascensors, té un màxim de 4 habitatges per nivell i una planta soterrània amb 26 places de pàrquing i trasters.

L’accés a la planta baixa de cada escala es realitza a través d’un hall central exterior, i l’accés rodat al soterrani d’un únic nivell es realitza a través d’una rampa.

Els habitatges tenen dos o tres dormitoris i una estudiada distribució que garanteix el màxim confort i aprofitament de l’espai. Tots els pisos de 3 dormitoris disposen de dos banys complerts, un amb banyera i l’altre amb plat de dutxa.

Tots els habitatges inclouen pàrquing i traster.

Les superfícies oscil·len entre els 63m2 i els 83m2 i es complementen amb àmplies terrasses i jardins. Tots els acabats son de primera qualitat i els equipaments son de reconegudes marques com Balay, Niessen o Porcelanosa.