Es Molí II

ADJUDICATS TOTS ELS HABITATGES

Promoció amb protecció oficial que consta de 36 habitatges, 39 places d’aparcament i 39 trasters ubicada a Puig d’en Valls, al terme municipal de Santa Eulàlia des Riu molt a prop de la ciutat d’Eivissa. Una ubicació ideal que combina tranquil·litat, serveis i bones comunicacions.

L’edifici, que es divideix en tres escales de 12 habitatges unides per un nucli d’escales i ascensors, té un màxim de 4 habitatges per nivell i una planta soterrània amb 39 places de pàrquing i trasters.

L’accés a la planta baixa de cada escala es realitza a través d’un hall central exterior i l’accés rodat al soterrani d’un únic nivell es fa mitjançant una rampa.

Els habitatges tenen dos o tres dormitoris i una estudiada distribució que garanteix el màxim confort i aprofitament de l’espai. Tots els pisos de 3 dormitoris disposen de dos banys complerts, un amb banyera i l’altre amb plat de dutxa així com àmplies terrasses i jardins.

Tots els habitatges inclouen pàrquing i traster.

Les superfícies útils totals oscil·len entre els 74m2 i els 157m2. Tots els acabats son de primera qualitat i els equipaments son de reconegudes marques com Balay, Niessen o Porcelanosa.