Aquest dissabte dia 21 de setembre s’ha celebrat a Puig d’en Valls l’acte de col·locació de la primera pedra de la promoció Es Molí.

Primera pedra Es Molí

A l’acte han assistit el Sr. Mariano Juan, tinent d’alcalde de Santa Eulària, els Srs. Toni Marí i Francisco José Bufí, regidors de Puig d’en Valls, el Sr. Joan Tur Viñas, president de la Cooperativa S’Illa Blanca, els Srs. Pere Esteve Sala i Ignasi Batlle, conseller delegat i director general de Salas Serveis Immobiliaris respectivament, i la pràctica totalitat dels socis i sòcies de la cooperativa.

Parlaments Primera Pedra

Com a president de la cooperativa, Tur Viñas ha expressat la seva satisfacció per l’inici d’unes obres que, segons ell, suposen “un pas de gegant cap a l’objectiu que ens havíem plantejat : promoure, des d’Eivissa i per a Eivissa, un model d’accés a l’habitatge més racional, avantatjós, sostenible, just i participatiu“.

En el seu torn de paraula, Esteve Sala, en nom de l’empresa gestora responsable de la promoció, ha destacat la dificultat per iniciar un projecte d’aquestes característiques en el context actual i la importància de la confiança gràcies a la qual “comptem amb una demanda real d’habitatge que justifica la construcció de la promoció, tenim el suport institucional necessari per desenvolupar-la i el finançament per dur-la a terme“.

Després dels parlaments, i en un ambient festiu i distès, tots els assistents han col·laborat en la col·locació d’una primera pedra que marca l’inici de les obres de la promoció.

Primera Pedra Es Molí, foto de família

La promoció es desenvolupa en comunitat de propietaris en dues fases cooperatives independents de 24 i 36 habitatges respectivament. La primera, de la qual s’ha col·locat la primera pedra, consta de 24 habitatges que han estat adjudicats en la seva totalitat. La comercialització de la segona fase, anomenada Es Molí II, s’iniciarà a principis del mes d’octubre.